bootstrap slideshow

Spectacole în Stagiunea 2018

Fucking MEDEEA

- premieră 14 ianuarie 2018 -

Show-musical
Ce inseamna sa fii vedeta, sa fii in lumina reflectoarelor? Ce se vede are vreo legatura cu ceea ce este de fapt? Adevarul pare uneori o notiune desueta in lumea show business-ului si totusi despre ce adevar poate fi vorba in realitatea unor oameni care se hranesc numai din imagini si aparente...

Căutarea adevărului despre cine suntem și cum vrem să fim percepuți de către alții generează un conflict activ tratat cu umor dar și cu accente grotești. Medeea este povestea unei lumi ce se definește prin puterea unui ambalaj fals.
Textul, costumele, decorul, machiajul, coregrafia stau sub semnatura intregii echipe artistice
BIANCA CUCULICI, MIHAI MITREA, CORINA IVANOV, CODRIN BOLDEA, ALEXANDRU IORDACHE

DIANA PĂCURAR (asistent de regie),
RADU MITREA (asistent sound&light design),
ANDREEA IACOMIȚĂ (regizor).

Spectacol Produs de Teatrul de Nisip si preluat de Teatrul InDArt in stagiunea din 2018.

Pariu pe Charlie

- premieră 21 ianuarie 2018 -

Ce se poate intampla atunci cand soacra e tot timpul in vizita. Sau, cand o fosta prietena, vine pe neasteptate in vizita, impreuna cu mama ta. O situatie incendiara care se lasa cu ropote de ras si voie buna.
E genul de spectacol in care te regasesti.

Distributie: Adriana Gulutanu, Eduard Bot, Roxana Soare, Bianca Anastasiu

Regia: Bogdan GAGU
Muzica: Daniel Simion
Adaptare: Silvia Gagu

Falcon (Șoimul)

- premieră 28 ianuarie 2018 -

O poveste de iubire plina de emotie si invataturi intre un soldat si o tiganca din Spania, anii 1800, cand tara se afla in razboi. O suita de povestiri despre iubire si despre dragoste ne vor transpune intr-o lume fantastica unde alegoria e ingredientul de baza,
Muzica si dansul se imbina ca intr-o poveste de Craciun lasand ca speranta si iubirea sa fie singurele care conteaza intr-o epoca de mult apusa si nu numai!

Distributia: Silvia Gagu, Cristian Mardare, Claudiu Cirtina

Regia: Bogdan Gagu
Muzica: Daniel Simion
Coregrafia: Krista Sandu

Informatii bilete și acces sala


Teatrul InDArt - Intrarea Grozăvești, la 3 minute de Metrou Grozăvești - Sala Mare din club QUANTIC


Biletele pot fi achiziționate de la sediul InDArt sau online de pe www.mystage.ro , www.iabilet.ro , www.startickets.ro, www.bilete.ro, www.eventbook.roBILETE: 25 lei 

Elevi, studenți și pensionari: 15 lei 

Abonamente stagiune 2018: 150 lei (intrări nelimitate)

Pachet special grup: 4+1 sau 8+2 gratis 

Biletele reduse și abonamentele se pot achita doar la intrare!Modalitati de rezervare bilete:


- apel sau sms: 0724.304.593 

- email: contact@indart.ro

- formular contact site

specificând: numele, numărul de persoane, spectacolul și data.


Accesul în sală se face cu o ora înainte de spectacol.

Locurile în sală se ocupă în ordinea rezervărilor făcute.

Rezervările își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului 

ARHIVĂ Spectacole

Amanta de la pranz

- se joaca in stagiunea 2016/2017 - 

REGIA: Bogdan GAGU

Distributie: Ciprian Almasan, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Eduard Bot

Muzica compusa de Daniel Simion

"Amanta de la pranz" este o comedie despre iubire, lupta si moralitate, ca o salata de vara romantica
intr-o iarna rece.
Povestea incepe cand Oliver, consilier de mariaj si scriitor afla ca sotia lui are o aventura, chiar de la sotia amantului, Carrie. Olivier si Carrie pun la cale un scenariu pentru a-si recastiga sotia/sotul inapoi.
Spectacolul este o comedie romantica plina de momente savuroase care aduce in prim plan "lucrurile importante" dintr-un cuplu, o analiza fina a relatiei dintre sot si sotie intr-un punct culminant al casatoriei.

Ramane sa descoperiti daca planul celor doi reuseste sau cad victime propriei farse. 

Divort in ziua nuntii

- se joaca in stagiunea 2016/2017 -

REGIA: Catalin STELIAN

Distributie: Emanuel Bighe, Alin Brancu, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Adelina Mihalcea

Scenografia: Bogdan Gagu

Urmeaza o nunta, o nunta cu cantec. Bill, urmeaza sa se casatoreasca, doar ca dupa petrecerea burlacilor se trezeste in camera de hotel alaturi de altcineva, o fata misterioasa. Mireasa trebuie sa soseasca iar singura metoda sa iasa din aceasta situatie complicata e sa se foloseasca de cavalerul de onoare, spunand ca misterioara fata e prietena lui. Doar ca planurile in situatii de stres nu merg ca la carte. Menajera, folosita ca "moneda de schimb" nu face decat sa incurce si mai mult itele acestei zile complicate. O comedie de situatie incendiara, un haos ilar cu portii sanatoase de ras si voie buna.

Cel mai jucat spectacol al teatrului indart din 2016.
PREMIUL pentru interpretare feminina la festivalul de teatru Comic7B, Silvia Gagu. 

Fuga de mariaj

- PREMIERA 19 martie 2017-

REGIA: Bogdan GAGU

Distributie: Alin Brancu, Eduard Bot, Cristina Diaconescu, Silvia Gagu

Muzica compusa de Daniel Simion

"In doua fraze, ce te face pe tine fericit?"
Jim O'Brian este un Don Juan, sau cel putin era, pana cand un atac cerebral ii schimba total perspectiva in viata. Frustrat, lefter si fara posibilitatea de a mai munci, incepe sa puna la incercare rabdarea prietenului sau cel mai bun, Max, care si acesta, la randul lui, are probleme. Max, "genul de insuratel", se sperie de evolutia relatiei cu iubita lui, Mandy, pentru ca nu este "genul lui" sa se aseze la casa lui, asa ca face tot posibilul sa scape de Mandy. Astfel, impreuna cu Jim pun la cale un plan "diabolic" de a-i da papucii. Cu chiria ramasa in urma cu doua luni, Jim are nevoie de ajutor, si asta cat mai repede. Mandy sugereaza ca Alison, sora lui Max, terapeuta de meserie, ar fi rezolvarea tuturor problemelor lui Jim, insa Max nu vrea nici macar sa-l vada in preajma acesteia. Alison nu este tocmai surioara de care Jim isi aduce aminte, de cand erau copii. Lucrurile nu merg deloc ca pe roate, iar planul celor doi e in pericol. Dragoste, zambete si prietenie.

RED

- in lucru - 

REGIA: Bogdan GAGU

Distributie: Cristi Martin, Alin Brancu

Scenografie si costume:
Antoaneta Tica
Aranjamente Muzicale: Dan Simion

RED este o piesa scrisa de John Logan care vorbeste despre artistul Mark Rothko.

"De un singur lucru ma tem in viata, prietene ... ca intr-o zi negrul va inghiti rosul." Ken tocmai a fost angajat ca noul asistent al expresionistului, abstractului, temperamentalului și celebrului, Mark Rothko. În prima zi, Rothko il întreabă pe Ken ce parere are despre picturile sale, și apoi continuă să-l bombardeze cu opiniile sale cu privire la tragedia care este incoerentă in artă. Ken, însă, pune la îndoială teoriile agresive ale lui Rothko despre artă și aderenta de a lucra la un astfel de proiect comercial.
Red este, de asemenea, unic prin faptul John Logan a scris ca un "work-play", sau o piesă de teatru în care actorii literalmente fac activitățile în scenă. Pentru actorii, aceasta înseamnă că ei sunt de fapt pusi sa picteze pe panzele în momentul timpul piesei. Este lumea lor. Devine un 'work-play' pentru că "totul este practic". Acestia amesteca vopseaua, pregatesc dimensiunea panzei, ei prind panza, ei curăța podeaua. Tot ce vezi este tocmai pe acești oameni care creaza aceste picturi.

Finalul este unul plin de savoare. Artistul suprem realizeaza ce e cel mai important pentru el si pentru picturile sale, punand arta inainte de banilor iar tanara generatie inainte orgoliului sau!

Orchestra Titanic

- PREMIERA 2015 -

REGIA: Bogdan GAGU

Distributie: Cristina Petre, Cristina Diaconescu, Andreea Munteanu, Madalina Iagar, Silvia Gagu

Scenografie si costume:
Antoaneta Tica
Aranjamente Muzicale: Dan Simion

Orchestra de pe Titanic cânta în timp ce vasul se scufunda. Lumea noastră se scufundă şi noi cântăm, facem opere de artă: ce va mai rămâne din ele când se vor izbi de fundul oceanului, de capătul timpului? Ce se întâmplă cu supravieţuitorii? Se vor simţi la fel de singuri precum Doko?

Un spectacol despre artă, singurătate, dedublare.

Domnisoarele din Avignon

- PREMIERA 2015 -

REGIA: Bogdan GAGU

Distributie: Ștefana Badiu, Carolina Vasile, Jassmine Cristina Glodeanu, Carmen Magdalena Sascău,
Anamaria Năstasie, Adriana Mihai, Cristina Văduva, Alex Cofaru

Scenografie si costume:
Antoaneta Tica
Aranjamente Muzicale: Dan Simion

Orice iubitor al artelor frumoase știe cât de importantă pentru pictura modernă este pânza lui Picasso, „Domnișoarele din Avignon”, realizată in 1907, când tânărul pictor își găsește inspirația în bordelul de pe strada Avignon și se îndrăgostește de una dintre fete. Viața într-un bordel poate fi palpitantă, plină de emoție, dar de cele mai multe ori ascunde câte o dramă.
Spectacolul ne dezvăluie două universuri paralele care se intersectează secvențial pentru spectator: lumea lui Pablo și lumea prostituatelor. Lumea lui Pablo e plină de artă și dorința de prea-mărire, pe când lumea din bordel e una închisă, cu mister, dar monotonă. Momentele în care Pablo se află în bordel sunt explozive, pasionale, de la umor copilaresc la ignoranță, părăsire, alungare.

Momentele de culoare, de muzica, de dans, de emotii puternice sunt elementele unui spectacol-concept menite sa surprinda toate simturile publicului.
„Domnisoarele din Avignon” este o adaptare dupa Jaime Salom Vidal, text care a primit Premiul Criticilor din New York si Madrid in anul 1999.

Pasiuni in Culise

- se joaca in stagiunea 2016/2017 - 

REGIA: Catalin STELIAN

Distributie: Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Adelina Mihalcea,
Alin Brancu, Emanuel Bighe,
Eduard Bot

Scenografia: Bogdan Gagu

Cu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori e un mod de viață, o pasiune! Dar când pasiunea se întâlnește cu lumea reală, lucrurile degenerează în...comedie!
Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă, toate se amestecă printre actorii obligați de meserie să se suporte într-un proiect independent, coordonat de un regizor dependent de artă... și calmante!

Un domino de accidente comice! "Pasiuni in Culise"

Aventura in patru

- PREMIERA 2014 -

REGIA: Bogdan GAGU

Distributie: Emanuel Bighe(Catalin Stelian), Adelina Mihalcea, Silvia Gagu, Alin Brancu, Cristina Diaconescu

Muzica: Dan Simion

O comedie despre viață, despre natura omului care te încântă și îți încarcă sufletul de fericire! Faptul că oamenii se iubesc este speranța pentru o viață mai bună!

Două povești de iubire care, gravitând în aria comicului de limbaj și de situație, par a nu avea nicio similitudine, dar, dacă privim cu atenţie personajele, realizăm că sunt asemenea nouă tuturor, nici mai bune, nici mai rele, doar dragostea fiind elementul comun care le luminează existența. Două povești care îndeamnă la autoreflecție cu zâmbetul pe buze.

Traieste-ti Fanteziile

- PREMIERA 2013 -

REGIA: Bogdan GAGU

Distributie: Catalin Stelian, Adriana Gulutanu, Cristi Martin, Alin Brancu, Silvia Gagu

Scenografia: Razvan Plaiasu
Muzica: Dan Simion

“Nici o altă specie nu reuşeşte să complice treburile în ceea ce priveşte sexul cu atât de mult umor involuntar, cum o face specia umană, cu tabuurile, convenţiile şi inversările bărbat-femeie, cu nevoile sale de putere şi dragoste, mereu în conflict.” - John Tobias
”Trăieşte-ţi fanteziile”, adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satiră la adresa cărţilor motivaţionale. De exemplu: „Ce puteţi face pentru a avea o viaţă perfectă“… „Cum puteţi avea un cuplu perfect”… „Cum puteţi deveni o femeie perfectă”… sau „un bărbat perfect”… şi multe alte forme ale perfecţiunii pe care, cu siguranţă, nu le poate atinge nimeni niciodată.

Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăieşte-ţi fanteziile – o carte utilă pentru sănătate şi fericire“. De aici se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Cucu şi vecinul voyeur şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apartament.

 Extrem

- PREMIERA 2012 -

REGIA: Bogdan GAGU

Distributie: Catalin Stelian,
Alecsandra Timofte, Silvia Gagu, Beatrice Peter

Scenografia: Razvan Plaiasu  
Muzica: Dan Simion
Costume: Catalina Tabacaru

Extrem a fost scrisă de către William Mastrosimone în anii ’80. Piesa este povestea unei femei atacată în propria sa casă de către un violator. Ea reuşeşte să facă faţă atacului şi să răstoarne situaţia în favoarea sa. După ce preia controlul asupra posibilului ei violator, ea încearcă să decidă asupra sorţii acestuia.


“Am pariat pe umanitatea care se ascunde în spatele oricărui individ şi intenţionez să prezint publicului duplicitatea fiinţei umane. Psihologia personajelor conduce spectatorul într-un joc al alegerii şi al determinării, al riscului şi al deciziilor umane sau animalice, instinctive.“

“Nu am vrut să pun în prim plan violul sau posibilul viol. Nu mă fascinează violenţa. Violul e doar scânteia pentru reacţii şi slăbiciuni. Am ales să descompun personajele psihologic şi să înţeleg prietenia dintre oameni, sacrificiile pe care suntem dispuşi să le facem şi până unde duce răzbunarea." (Bogdan Gagu)

În piesă Mastrosimone tratează problema violului, a agresiunii împotriva femeilor și a victimelor care, deseori, nu au câștig de cauză în fața legii, din pricina lipsei dovezilor. Extrem este povestea unei femei, atacată în propria sa casă de către un violator. Ea reușește să facă față atacului, chiar să răstoarne situația, victima preluând controlul asupra călăului. Dilema ei însă, de-abia acum începe: să-l elibereze pe agresor riscând astfel un nou atac, să declare totul poliției în ciuda faptului că, din lipsă de dovezi, ar putea să fie socotită drept mincinoasă, sau să îl ucidă pe atacator, devenind astfel o criminală ca și el?

Cealalta Femeie

- PREMIERA 2011 -

REGIA: Bogdan GAGU

Distributie: Silvia Gagu,
Alecsandra Timofte, Adriana Gulutanu, Sandra Simon(Maria-Magdalena Chihaia, Andreea Maletici),
Cristi Martin (Catalin Stelian), Alin Brancu,
Emanuel Bighe(Cristian Vasilica, Ciprian Niculae, Alexandru Isfan)

Scenografia: Razvan Plaiasu
Muzica: Dan Simion

“Cealaltă femeie”, de Aldo lo Castro, comedie în stilul pieselor bulevardiere franceze, are în centrul ei patru femei convocate la vila aceluiași domn, în aceeași zi și la aceeași oră. Trădate în dragoste, cele patru hotărăsc să se răzbune pe Don Juan-ul necredincios. Cum aleg să facă acest lucru? Prin tango și amor!
Această comedie de adulter sau de trădare în iubire, sau de extindere a noţiunii de familie, tratează probleme de fiecare zi, astfel că nu va fi vreodată un spectator (sau spectatoare) care să nu se simtă vesel în mica poveste despre sex. Comedioara te implică pentru că este o „farsă tragică” sau, la fel de bine, o tragedie comică şi nimeni nu este scutit de marea farsă tragică finală. Marco, bogatul Marco, este asaltat de soţii, mirese, logodnice. Cele patru femei care dau buzna în reşedinţa lui Marco, strivind uneori florile îngrijite de paranoicul servitor, sunt cum nu se poate mai apetisante. Clelia – seducătoarea agresivă, Amanda este femeia unduitoare, Stefania – soţia credincioasă, Marisa – seducătoarea adolescentă. Ele îşi propun să se răzbune pe amantul necredincios şi să-l omoare cu dragostea.

“Bogdan Gagu, printr-o regie atentă, scrupuloasă și energică, a pus în scenă un excelent Tango, Monsieur(Cealalta Femeie). Piesa a fost transpusă captivant și plăcut prin prestația extraordinară a actorilor (splendide, cele patru protagoniste), care au jonglat cu dezinvoltură cu momentele și ritmul impuse de regizor”, spunea Aldo lo Castro cu referire la piesa sa în regia lui Bogdan Gagu.

FOLLOW US